Blaga: Nu am fost contactat de cei de la PMP, am discutat informal între noi

| 26 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat luni că nu a fost contactat de niciun membru al PMP şi că aşteaptă 'să se mai aşeze puţin apele' pentru a vedea ce se întâmplă în viitor.

'Nu, nu am fost contactat de nimeni de la PMP, am discutat informal între noi. Să se mai aşeze puţin apele, că PDL a fost principala ţintă a doamnei Udrea şi PMP, mai mult, şi cu două zile înainte de campanie împânzeau Clujul cu flyere că domnul Boc are o anumită poziţie, ceea ce nu e adevărat. Ca să nu spun că se făleau că au făcut o achiziţie de marcă cu primarul din Drobeta Turnu Severin, după ce îl pierduseră', a declarat Blaga la sediul PDL.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute de PMP la alegerile de duminică, preşedintele PDL a spus: 'A obţinut un rezultat cu două cifre - 6,2%'.

Întrebat cum comentează şi rezultatele PSD, Blaga a susţinut că acestea 'erau de aşteptat', după ce, în opinia sa, premierul 'şi-a pus consilierii de la guvern să îi facă sondajele'.

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut la alegerile europarlamentare de duminică 37,40% din opţiunile alegătorilor, PNL - 14,86%, iar PDL - 12,23%, potrivit datelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Central luni, după centralizarea rezultatelor din 96,18% secţii de votare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 2014
maria
N-AVETI RUSINE?
Domnule Blaga, in locul dv as baga capul in pamint de rusine.Grija dv este PMP si scorul acestuia?Cind avind sute de primari si mii de consilieri si ati luat un amarit de 12 % aveti curajul sa loviti in alt partid?Bun simt aveti?Daca nu era Macovei nu intrati in parlament,v-o spune um om care v-a votat din 2000 incoace.Chiar nu aveti un pic de decenta ,sa terminati odata cearta ,ca sinteti obositori,sa vedeti unde ati gresit,eventual sa va dati demisia? cind Diaconu ia 8% si PDL partid de 24 de ani in politica ia 12 % mai aveti curajul sa ridicati vocea?Rusine!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ