Papahagi: Am decis să candidez la președinția partidului PMP

| 27 mai, 2014

Adrian Papahagi anunţă, pe Facebook, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el.

"Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie. Am decis să candidez la președinția partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini", anunţă Papahagi pe Facebook.

Acesta spune că a fost singurul care a denunțat din interior deriva PMP prin asocierea cu personaje și practici controversate. "Demisia mea a fost un protest față de îndepărtarea partidului "altfel" de la proiectul originar. Am arătat că nu țin la funcții, ci la principii.

Imaginea nu ține loc de substanță. Nu contează că porți blugi sau costum, important e să fii credibil, cinstit și articulat.

"Nu putem opune găunoșeniei cu înveliș mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastră să-i contrapunem ceva radical opus: substanță, cinste, patriotism, valori.

PMP este un partid cu viitor, în care merită investit. Cred în PMP, cred în reformism, cred în șansele dreptei unite de a câștiga președinția României și de a guverna din iarna acestui an", a mai scris Papahagi pe Facebook.

Tag-uri: Adrian Papahagi, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ