Udrea: Niciun candidat al dreptei nu poate ajunge preşedinte fără electoratul lui Traian Băsescu

| 27 mai, 2014

Deputatul PMP Elena Udrea a afirmat, la România TV, că un candidat unic al dreptei nu va avea şanse să câştige alegerile prezidenţiale dacă nu va fi sprijinit de electoratul lui Traian Băsescu, cel vizat de către Partidul Mişcarea Populară. Udrea a precizat că, în aceste zile, a avut discuţii cu reprezentanţi ai altor partide de dreapta urmând ca negocierile efective să înceapă în perioada imediat următoare.

"Am luat decizia cu colegii din PMP să continuăm proiectul unităţii dreptei, aşa că vom merge la discuţii cu celelalte partide în ideea că acestea se vor şi concretiza în susţinerea unui candidat unic la alegerile prezidenţiale", a declarat Elena Udrea. Aceasta a precizat că luni şi marţi a avut discuţii cu alţi lideri ai dreptei urmând să înceapă negocieri oficiale. "Deocamdată nu vă pot spune exact cu cine până ce nu fixăm ora şi locul discuţiilor de mâine", a precizat deputatul.

Udrea a afirmat că cel care va candida din partea dreptei trebuie să fie capabil să atragă şi voturi prin propria sa forţă, nu doar de la electoratul partidului care îl susţine. "În alegeri nu e ca în matematică. Este nevoie ca acel candidat să aducă singur voturi la alegerile din toamnă. Vom sprijini pe oricine se califică pentru această candidatură", a afirmat Elena Udrea.

Citeşte continuarea pe RomâniaTv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ