ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Ungureanu anunţă discuţii cu toate partidele de centru-dreapta

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat duminică seară, după închiderea urnelor, că formaţiunea sa doreşte un dialog cu partidele de centru-dreapta.

"Ne pregătim în momentul acesta pentru discuţii cu toate partidele de centru-dreapta, pentru o soluţie care să aducă Opoziţiei, în ansamblul ei, o victorie la prezidenţialele din noiembrie 2014. Forţa Civică nu este un proiect al europarlamentarelor, este un proiect pe termen mediu şi lung, va fi un partid la guvernare în 2016 şi este un partid care acum se pregăteşte pentru a doua mare înfruntare foarte importantă, în toamna târzie a acestui an, alegerile prezidenţiale", a precizat Ungureanu.

Forţa Civică  a obţinut aproximtiv 3% la alegerile europarlamentare.

Cât priveşte exit-poll-urile, acesta a spus că reprezintă o 'poză' a momentului.

'Vom avea suficient de mult timp pentru a analiza rezultatele votului. Între timp, colegii noştri din teritoriu ne transmit datele consolidate ale numărătorii paralele', a spus liderul FC.

Ungureanu le-a mulţumit românilor pentru că au ieşit la vot, precum şi celor care au votat FC.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ