PE Udrea: Pentru PMP este o victorie rezultatul obţinut după acest prim test electoral

| 25 mai, 2014

Pentru Partidul Mişcarea Populară (PMP), rezultatul obţinut în alegerile europarlamentare de duminică este o victorie, a declarat deputatul Elena Udrea, la sediul central al formaţiunii, după primele exit-polluri.

'Pentru Partidul Mişcarea Populară este o victorie rezultatul pe care am reuşit să-l obţinem la acest prim test electoral pe care-l dăm. Ne-am atins primul obiectiv, anume acela de a intra în Parlamentul European, de a trimite reprezentanţi în Parlamentul European, ceea ce este un lucru extraordinar, având în vedere că suntem un partid care s-a înfiinţat acum aproape trei luni de zile. În plus, suntem un partid în care 80% dintre membrii sunt oameni noi, un partid care-şi construieşte structurile acum o dată cu campania electorală, dar în acelaşi timp suntem singurul partid de centru-dreapta care a crescut în această campanie. Dacă prezenţa la vot a fost mai mare în 2014 decât în 2009 la alegerile europarlamentare este evident că această creştere a celor care votează se datorează şi campaniei făcute de PMP', a susţinut Elena Udrea.

Ea a precizat că obiectivul principal al formaţiunii din care face parte este acela ca în 2016 să atingă un scor electoral de 30% şi a lansat o invitaţie la discuţie celorlalţi lideri ai partidelor de centru-dreapta în vederea realizării unui proiect comun care să asigure victoria la alegerile prezidenţiale în faţa PSD şi a lui Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ