Cine sunt politicienii români care vor merge în Parlamentul European

| 25 mai, 2014

Alianta PSD - UNPR - PC ar obtine 16 mandate in Parlamentul European, PNL - 6, PDL - 4, UDMR - 3, PMP - 2, unul revenindu-i independentului Mircea Diaconu, conform unei simulari bazate pe rezultatele exit-poll-ului CURS - Avangarde.

Astfel, Alianta PSD-UNPR-PC ii va trimite in legislativul european pe Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Catalin Ivan, Dan Nica, Maria Grapini, Damian Draghici, Daciana Sarbu, Ioan Mircea Pascu, Viorica Dancila, Ionel Sorin Moisa, Victor Bostinaru, Claudiu Ciprian Tanasescu, Doru Claudian Frunzulica, Constantin Rebega, Ana Claudia Tapardel, Andi Lucian Cristea.

Liberalii vor fi reprezentati de Norica Nicolai, Adina Valean, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Renate Weber, Eduard Hellvig.

Europarlamentarii PDL vor fi Theodor Stolojan,Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu.

Din partea UDMR in PE se vor regasi Iuliu Winkler, Csaba Sogor si Vincze-Lorand Gyorgy, iar din partea PMP Cristian Preda si Siegfried Muresan.

Si independentul Mircea Diaconu a reusit sa obtina voturile necesare mandatului de europarlamentar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mai, 2014
jamrozik
alegeri europarlamentare
Nu pot sa cred, ca nu au inteles nici pina acum ca de fapt nu are importanta cine a cistigat alegerile (europarlamentare) , in Romania (ma refer la partide , ) sau ce partid este la conducerea unei tari, astia sunt doar marionete.In toate tarile e la fel. Cine mai poate crede sloganul¨egalitate , fraternitate¨Fratilor e depasit de mult , ideile socialiste sunt otrava curata pentru orice popor, pai de ce credeti ca au reusit sa vina iar la putere, pentru ca cei care conduc cu adevarat au nevoie de o forta destructiva , de ce partidele de dreapta nu mai au succes , ? Adevaratii conducatori le dau teme de rezolvat partidelor , sa ne tina ocupati cu ele,sa ne dezbine, asa e mai usor sa fim tinuti in friu. Nu ati observat, ca indiferent ce partid cistiga alegerile dupa ce se instaleaza la putere ,rezolva citeva promisiuni facute inainte de alegeri si pe urma incep sa se plinga ca pe restul 90% nu le-au putu rezolva din cauza opozitiei sau din cauza greselilor facute de ceilalti care au condus inaintea lor.Acum politica este praf in ochii nostri. Cei care detin friiele sistemului bancar detin puterea, ei ne manipuleaza , totul este manipulare, tot sistemul pe care l-au creat este bine gindit in asa fel incit sa fim prinsi ca intr-o plasa de paianjen, sa vrei sa iesi si nu poti , depinzi de un loc de munca, de imprumuturi, de grija zilei de miine, totul este ff bine gindit. Asa ca ce importanta mai are cine a cistigat , pai normal de acum in urmatorii 50 de ani sau pina o sa dispara aceasta forma de conducere or sa cistige cei mai usor de manipulat , ei sunt de fapt bratul sistemului bancar ramas in umbra.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ