PE Ponta: Guvernul a organizat alegerile europarlamentare corect, democratic

| 25 mai, 2014

Guvernul a organizat alegerile europarlamentare corect, democratic, a declarat duminică seară preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

'Am organizat corect, eficient încă un proces electoral, nu e primul de când suntem la guvernare. Însă, dincolo de inadvertenţe şi subiecte care există de fiecare dată când au loc alegeri, pot să spun că acest guvern a organizat corect, democratic aceste alegeri şi că rezultatele sunt foarte clare', a declarat, la sediul central al PSD, Victor Ponta, care a dorit să le mulţumească tuturor celor care au participat la organizarea alegerilor.

Totodată, preşedintele PSD crede că actorul Mircea Diaconu va reprezenta cu cinste România în Parlamentul European.

El a adăugat că din partea Alianţei PSD-UNPR-PC mesajul acestor alegeri este unul al modestiei. 'Cred că poporul dă mesaje foarte complexe. (...) Cei care se îmbată fie cu rezultatele victoriei, fie se dau bătuţi în urma înfrângerii vor deconta în continuare. (...) Am avut o campanie corectă, ne-au ajutat şi adversarii noştri', a menţionat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ