Gigi Becali ar putea sta închis 15 ani

| 02 iun, 2014

Gigi Becali riscă să stea până la 15 ani în închisoare. Dezvăluirea a fost făcută de Corneliu Vadim Tudor, la România TV.

Gigi Becali riscă o nouă condamnare, mai mare decât toate cele pe care le-a primit deja. Dezvăluirea-şoc a fost făcută de preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea România Exclusiv. Vadim a explicat că noul dosar al latifundiarului din Pipera ar avea legătură cu o fabrică de armament, iar condamnarea ar putea ajunge la 15 ani de inchisoare.

"Un ilustru personaj mi-a zis chiar la meci că pentru cumpărarea fabricii de armament din nu ştiu ce judeţ Becali o să mai ia o condamnare de 15 ani. O nouă condamnare pe care nu i-o poate şterge niciun regim care vine la putere", a dezvăluit Corneliu Vadim Tudor.

Gigi Becali a cumparat Uzina Mecanică Drăgăşani de la AVAS în 2004,, dar pentru că nu şi-a respectat obligaţiile din caietul de sarcini fabrica de armament a fost scoasă la licitaţie de Fisc.


Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ