Dezvăluire: Reghecampf a fost DAT AFARĂ de la Steaua de Gigi Becali

| 10 iun, 2014

Laurenţiu Reghecampf a făcut publice motivele pentru care a plecat de la Steaua. Antrenorul care a luat două titluri cu gruparea roş-albastră este acum la Al Hilal.

Laurentiu Reghecampf a dezvaluit ca a plecat de la Steaua dupa o discutie cu Gigi Becali.

"Am avut o discutie cu Gigi Becali si cu Argaseala, eram in ultimul an de contract, si eu si staff-ul, doream sa prelungim pe 2 ani de zile. Au fost discutii, nu ne-am inteles. Am platit acea clauza pana la urma si am decis sa plecam. Din banii pe care i-am primit de la Al Hilal, mi-am platit clauza de reziliere", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

"Am vrut sa raman la Steaua, voiam un salariu mai mare dar Gigi Becali nu a fost de acord. Aveam clauza de reziliere de un milion de euro, dar am negociat si am plecat pe 600.00 sau 800.000 de euro, nu mai stiu exact. Am plecat in conditii bune, suntem prieteni", a precizat Reghecampf.


Citeste mai mult pe RTV.NET
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ