Gigi Becali în faţa judecătorilor: În puşcărie nu se aplică legea

| 17 iun, 2014

GIGI BECALI a declarat marţi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Medgidia, că se simte discriminat în Penitenciarul Poarta Albă şi s-a plâns că deşi are regim deschis de detenţie este permanent flancat de patru-cinci gardieni.

Gigie Becali a ajuns marţi în faţa instanţei, unde pledează pentru plângerile depuse împotriva Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Potrivit România TV, GIGI BECALI le-a spus judecătorilor că în penitenciar este "putere militară" şi nu se aplică legea. De asemenea, el a povestit că atunci când era dus la muncă era transportat cu un un autobuz şi nici măcar nu era lăsat să dea perdeaua la o parte, pentru a se uita afară.

GIGI BECALI le-a mai spus judecătorilor şi că atunci când a fost lăsat în permisie el a fost scos de la Poarta Albă cu o maşină cu perdele, de către un ofiţer, şi lăsat într-o comună limitrofă, lângă peninteniciar. "M-au dat afară din puşcărie, au zis că nu se poate, m-au întrebat cu ce plec acasă şi mi-au spus că plec cu trenul. M-au dus cu maşina cu perdele pe o străduţă dintr-o comună şi de acolo am plecat la Bucureşti. Eu consider că mi s-a făcut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat învoirea. Mi s-a spus că amânarea pe care mi-au dat-o e cauzată de faptul că am vorbit la TV", a spus GIGI BECALI.

Citeste mai mult pe RTV.NET.
Tag-uri: gigi becali, puscarie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ