Decizia lui Gigi Becali: Iese din puşcărie şi pleacă din ţară

| 19 iun, 2014

Puşcăria l-a transformat radical pe Gigi Becali. Nu mai dă doi bani pe Steaua, club pe care se gîndeşte din ce în ce mai serios să-l vîndă. Iar cînd vine vorba de România, lui Becali îi dispare imediat spiritul naţionalist, cu care în urmă cu cîţiva ani îi plăcea să se laude în faţa camerelor de filmat.

Gigi Becali plănuieşte ca imediat ce părăseşte închisoarea să stea cel puţin o perioadă în străinătate, susţine Fanatik.ro. Deranjat că Statul român i-a confiscat cei 1,7 milioane de euro din “Dosarul Valiza”, dar şi pentru modul în care a fost tratat la Jilava şi Poarta Albă, Becali intenţionează să plece din ţară. Nu însă oriunde. Ci la Monte Carlo!

Doi agenţi imobiliari au fost la Monte Carlo

Citeşte şi: Gigi Becali, EXECUTAT SILIT. Fiscul îi vinde din proprietăţi

Patronul Stelei doreşte să îşi achiziţioneze o casă chiar în paradisul de la Monte Carlo acolo unde fiscalitatea este minimă. În acest sens un apropiat al lui Gigi Becali, însoţit de doi agenţi imobiliari, s-a deplasat în urmă cu două săptămîni în Principatul Monaco acolo unde a vizitat mai multe reşedinţe. “Gigi nu a vrut nici în ruptul capului să plece vreodată din România. Modul în care a fost tratat în penitenciare l-a făcut pe Gigi să se gîndească dacă merită să facă pentru România tot ce a făcut din postura de patron al Stelei. El este extrem de dezamăgit, iar din acest motiv Gigi se gîndeşte să iasă din viaţa publică după ce îşi va ispăşi pedeapsa. În acest sens el chiar se gîndeşte să plece o perioadă alături de familia sa din ţară, iar din cîte am auzit, şi-a ales ca destinaţie Monte Carlo, acolo unde vrea să îşi cumpere o casă”, a spus un apropiat al patronului Stelei, potrivit Fanatik.ro.

Citeşte şi:  Gigi Becali, gest INCREDIBIL pentru Simona Halep

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ