Gigi Becali face bani şi după gratii! Ofertă de nerefuzat pentru a vinde Steaua

| 19 mai, 2014

Gigi Becali are o ofertă extrem de tentantă să vândă Steaua. Un prinț multimiliardar din ţările arabe, recomandat de Cosmin Olăroiu, doreşte să preia destinele grupării roş-albastre,


Becali s-a întâlnit săptămâna trecută, când a fost lăsat acasă de conducerea penitenciarului Poarta Albă, cu o parte dintre jucătorii Stelei şi cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, notează RTV.net.

După întrevedere, patronul Stelei a şocat cu următoarea declaraţie: "Nu mă mai interesează Steaua, le-am spus că pe mine mă interesează doar banii din Liga Campionilor. Banii, atât, restul, meciuri, rezultate, mai ales cele din campionatul românesc, nu mai îmi aduc emoţiile din trecut".

Potrivit fanatik.ro, GIGI BECALI a început deja discuţii pentru vânzarea echipei. Cosmin Olăroiu este cel care i-a adus lui GIGI BECALI o ofertă de la un prinţ din Zona Golfului pentru o posibilă tranzacţie. "Gigi nu se află la prima ofertă serioasă pentru a vinde Steaua. Acum un an a fost plecat câteva zile în Dubai, iar lumea s-a grăbit să afirme că el a vrut să fugă din ţară deoarece aştepta un verdict la unul dintre dosarele sale.

Încă de-atunci, Gigi a avut primele contacte cu nişte şeici interesaţi să preia Steaua. Însă nu s-a ajuns la nici un numitor comun. Aceştia ar dori să ofere acum 70.000.000 de euro, sumă cu care Gigi ar putea fi tentat să vândă echipa", au dezvăluit surse din Ghencea.


Tag-uri: gigi becali, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ