Metrorex prelungeşte programul pentru finala Cupei României la fotbal

| 23 mai, 2014

Ministerul Transporturilor si Metrorex vin în sprijinul publicului participant la finala Cupei României 2013-2014, meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucuresti si A.F.C. Astra Giurgiu, ce se va desfasura pe stadionul "Arena Nationala" si anunta ca trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu o ora, respectiv cu doua ore daca sunt prelungiri/ penalty-uri.

Daca nu vor fi prelungiri, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00:00 pe liniile M1, M2 si M3, respectiv la ora 00:45 pe linia M4.

În cazul în care durata meciului de fotbal se prelungeste, trenurile vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00  pe liniile M1, M2 si M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4.

Intervalul de circulatie va fi de aproximativ 10-12 minute.

STEAUA - ASTRA  FINALA CUPEI ROMANIEI, programata diseara de la ora 21:00, pe Arena Nationala, intre STEAUA si ASTRA, incheie sezonul 2013/2014 din fotbalul romanesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ