Gigi Becali a fost eliberat pentru 24 de ore

| 12 mai, 2014

Gigi Becali a primit, luni, ziua liberă de la Penitenciarul Poarta Albă şi a ajuns deja acasă, în Pipera. Primele imagini cu Becali în libertate au fost transmise de România TV.

Gigi Becali a fost aşteptat de toată familia la casa din Pipera, unde a ajuns în jurul orei 11:20. Este prima zi liberă a lui Gigi Becali după aproape un an de închisoare.

Gigi Becali aştepta încă de vineri acest moment, dar nu a dorit să facă public ziua când se va petrece acest eveniment.

"Am o mare rugăminte: lăsaţi-mi familia în pace şi rămân eu cu voi până la adânci bătrîneţi. Atât vă cer, ce câştigaţi dacă îi urmăriţi? Nimic. Voi îmi lăsaţi familia şi eu stau cu voi până la moarte! Respectaţi-mi dorinţa! Am ieşit din viaţa publică. Lăsaţi-mi mama, soţia şi fetele în pace! O să merg la cimitir, să aprind lumânări pentru familie, apoi la poliţie", a declarat Gigi Becali.

La casa din Pipera a lui Gigi Becali vor ajunge şi fotbaliştii de la Steaua, în frunte cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ