Gigi Becali va acoperi costurile operatiei lui Leo Iorga, depistat cu o tumoare la creier

| 05 mai, 2014

Apelul facut ieri de prietenii si apropiatii lui Leo Iorga pentru ajutorarea artistului a primit raspuns. Fundatia Crestina „George Becali” a anuntat ca va acoperi costurile necesare operatiei pe creier pe care fostul solist al formatiei Compact o va suferi pe 9 mai.

„Nu stiu daca este vorba de exact 8.000 de euro, suma de care am anuntat initial ca Leo are nevoie pentru aceasta interventie chirurgicala, pentru ca intre timp oamenii au fost buni si solidari si au donat si ei. Fundatia va dona insa restul de bani necesari pentru a acoperi intreaga suma”, a precizat pentru gandul.info Florenta Marin, agentul formatiei PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.

Leo Iorga, fostul solist al formatiei Compact, a fost diagnosticat recent cu cancer la creier, medicii stabilind ca artistul are nevoie de operatie in regim de urgenta pentru extirparea tumorii.

Adrian Ordean si alti prieteni ai artistului s-au mobilizat imediat si au lansat pe Facebook un apel de solidaritate pentru acesta. Astfel, orice persoana care doreste sa vina in ajutorul lui Leo Iorga poate dona bani in contul: BCR: RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ