Laurenţiu Reghecampf, numit antrenor al echipei saudite Al Hilal

| 27 mai, 2014

Laurenţiu Reghecampf (38 ani) a fost numit antrenor al echipei saudite Al Hilal, luni, după ce a reuşit să câştige două titluri consecutive de campion al României cu Steaua Bucureşti.

Contractul lui Reghecampf cu vicecampioana Arabiei Saudite este valabil doi ani, potrivit site-ului oficial al clubului, tehnicianul român înlocuindu-l pe fostul internaţional saudit Sami Al Jaber.

'Dl. Reghecampf este considerat printre stelele în devenire ale antrenoratului din Europa, cu un nume remarcabil în România pentru uimitorul său stil tehnic, prin care a condus-o pe Steaua Bucureşti la câştigarea campionatului, după o pauză de şase ani, câştigând liga în ultimele două sezoane şi Supercupa României 2013, iar în ultimul sezon a fost numit cel mai bun antrenor. De asemenea, şi-a condus echipa în Europa League'', precizează site-ul lui Al Hilal, care omite însă participarea lui Reghecampf cu Steaua în grupele Ligii Campionilor.

Reghecampf este aşteptat la Riad pentru a se întâlni cu oficialii clubului şi pentru a pune la punct amănuntele legate de pregătirea echipei.

Al Hilal a mai fost pregătită de antrenori români ca Ilie Balaci (1997-1998, 2000-2001, 2002-2003), Anghel Iordănescu (1999-2000), Cosmin Olăroiu (2007-2009), Cătălin Necula (2009).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ