Reghecampf a plecat oficial de la Steaua

| 27 mai, 2014

FC Steaua Bucuresti le multumeste oficial lui Laurentiu Reghecampf si membrilor staff-ului acestuia, care si-au reziliat, in cursul zilei de marti, intelegerile pe care le aveau cu clubul nostru, anunţă site-ul oficial al clubului.

"Fostul antrenor al Stelei si secunzii sai au ales sa dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa in urmatorii doi ani.", notează site-ul oficial al clubului.

Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am facut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui sa platesc o suma foarte importanta echipei Steaua. Paguba este mai mica decat clauza de reziliere. Am ajuns la o intelegere este totul OK, este foarte bine.

Eu as fi preferat sa se intample altfel, dar sper ca pe viitor sa fiu un exemplu si aceasta directie. Anume, contractul unui antrenor trebuie facut foarte bine, cu clauze de ambele parti, ca sa aiba valabilitate. Am facut o socoteala, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problema", a declarat Laurenţiu Reghecampf marţi seara, la Dolce Sport.


Clubul nostru le multumeste pentru performantele extraordinare reusite in ultimele doua sezoane, in care au adus doua titluri de campioana, Super Cupa Romaniei, calificarea in "optimile" UEFA Europa League si prezenta in grupele UEFA Champions League.

FC Steaua Bucuresti le doreste mult succes in proiectul viitor lui Laurentiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Termure, Florin Tene, Thomas Neubert si Ovidiu Kurti.

"Dupa aproape doi ani de mandat, Laurentiu Reghecampf a reusit performante extraordinare pe banca ros-albastrilor, timp in care a cucerit doua titluri de campion, o Super Cupa a Romaniei, este foarte aproape de a cuceri Cupa Romaniei si a bifat rezultate notabile in UEFA Champions League si UEFA Europa League, acolo unde a ajuns pana in faza "optimilor" de finala.

Din totalul de 103 de partide, 68 au fost in Liga 1, 8 in Cupa Romaniei, una in Super Cupa Romaniei, 12 in UEFA Champions League si 14 in UEFA Europa League".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ