Ziua cea mai lungă la Steaua: Reghecampf negociază cu Becali, arabii au ajuns la Bucureşti

| 24 mai, 2014

Laurentiu Reghecampf este pe punctul de a pleca de la Steaua, o miscare care ar putea destabiliza formatia din bulevardul Ghencea.

Tehnicianul campioanei a primit o oferta extrem de tentanta din punct de vedere financiar tocmai din Arabia Saudita, de la Al Hilal, si pare gata s-o accepte.

Pentru ca mai are un an de contract cu formatia din bulevardul Ghencea, el are nevoie de acordul lui Gigi Becali, insa finantatorul "ros-albastrilor" nu este dispus sa il lase sa plece atat de usor.

De altfel, in momentul in care l-a adus in Ghencea, latifundiarul i-a "blindat" contractul lui Reghecampf cu o clauza de reziliere iar acum spera sa incaseze si el o parte din banii arabilor.

Care arabi au ajuns deja la Bucuresti, dupa cum anunta presa de la Riad. Sami Abu Khazir, un oficial al celor de la Al Hilal, se afla in capitala Romaniei pentru a-l ajuta pe Reghecampf sa obtina viza pentru Arabia Saudita, unde ar urma sa aiba loc ultima runda a negocierilor.

Totul depinde insa de raspunsul pe care Gigi Becali i-l va da lui Reghecampf.

In acest moment, finantatorul Stelei pare tentat sa accepte despartirea de antrenor, insa le-ar solicita arabilor un milion de dolari pentru a fi de acord cu rezilierea contractului.

Cum salariul lui Reghecampf in Arabia Saudita ar urma sa fie unul considerabil, seicii nici nu vor sa auda de o clauza de reziliere a contractului, astfel ca tehnicianul are misiunea ingrata de a-l convinge pe Becali sa-l lase sa plece gratis.

Sub comanda lui Reghecampf, Steaua a castigat doua titluri consecutive in Liga 1 si a ajuns in grupele Champions League.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ