De pe vremea lui Ceauşescu nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România. Recordul care a stat ascuns 25 de ani

| 23 aug, 2014

Galca este aproape sa atinga un record fantastic la Steaua. Ultima oara cand o generatie a Stelei a reusit asa ceva, juca finala Cupei Campionilor Europeni.

Cu patru victorii in primele patru etape de campionat, Galca se apropie de un record fantastic. Daca va reusi sa invinga si astazi, la 21:00, cu Ceahlaul, Galca va aduce aceasta generatie de stelisti in istorie, scrie sport.ro.

Niciodata, din sezonul 1988-1989, Steaua nu a mai reusit sa castige primele 5 etape la rand. In acel an, Steaua incheia unul dintre cele mai bune sezoane din istoria clubului.

Steaua termina campionatul pe primul loc, fara infrangere, cu 31 de victorii si 3 egaluri, reusind sa marcheze 121 de goluri si primea 28. Steaua castiga atunci primele 14 etape.

In acel sezon, Hagi devenea golgeterul Stelei, reusind sa marcheze 31 de goluri. Keseru are 7 goluri in 4 meciuri si ar putea ataca recordul lui Hagi.

Tag-uri: record steaua, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ