Ion Ţiriac a dat în judecată statul român

| 25 sep, 2014

Ion Țiriac a dat în judecată statul român. Dosarul a fost înregistrat, luni, la Tribunalul București, iar pârâții sunt RA-APPS și Ministerul de Finanțe.

Informația a fost confirmată de Nicolai Mindrila, avocatul lui Ion Țiriac, pentru Daily Business. Acesta a refuzat să spună dacă dosarul are legătură cu chiria pe care Ion Țiriac o plătește la RA-APPS, invocând secretul profesional.

Guvernul  a publicat la începutul anului trecut lista chiriașilor RA-APPS persoane fizice, care stau în casele statului, îndreptățiți și neîndreptățiți, suprafața utilă deținută și chiria pe care o plătesc. Pe listă figura și multimilionarul Ion Țiriac, care plătea chirie la stat pentru un imobil cu cinci camere, scrie ziarulring.ro.

Tag-uri: Ion Ţiriac, proces
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 12:11
ovi
Teapa
Cand nu mai poti face afaceri oneroase cu statul,il dai in judecata si mais coti ceva banuti,nu?La fel au procedat si fratii Micula...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ