Presa engleză o consideră pe Simona Halep VEDETA de la Roland Garros. Ce scrie despre sportiva româncă

| 11 iun, 2014

Jurnalistii englezi o ridica in slavi pe Simona Halep, pe care o considera vedeta Openului francez si liderul noii generatii din tenisul feminin.

Chiar daca a pierdut finala de la Paris, Simona i-a impresionat pe britanicii de la Sporting Life, care o plaseaza chiar si in fata rusoaicei Maria Sharapova.

"Maria Sharapova a castigat din nou la Roland Garros, dar Simona Halep a fost adevaratul star a turneului. Romanca in varsta de 22 de ani s-a impus ca varf al noii generatii de sportive si, daca va avea in continuare aceasta forma fabuloasa, asteptarea pentru primul titlu de Grand Slam nu va fi atat de lunga", noteaza englezii.

Acestia mai spun ca Simona are unul dintre cele bune jocuri din circuitul profesionist, dar si o personalitate care ii atrage pe fani.

"Halep are un joc fantastic, plin de inteligenta si tehnica, dar si un zambet si o personalitate de care fanii se indragostesc pe loc", mai scrie sursa citata.

Pentru ca Wimbledonul se apropie, jurnalistii de la Sporting Life au riscat si un pronostic.



"Halep este noul numar 3 din clasamentul WTA si, chiar daca iarba nu i se potriveste la fel de bine ca si zgura, o performanta similara la Wimbledon (calificarea in finala - n.red.) nu ar fi deloc o surpriza."

Simona Halep a ajuns pana in finala turneului de la Roland Garros, unde, din pacate, a pierdut in fata Mariei Sharapova.

Romanca a avut insa o evolutie entuziasmanta la Openul francez iar multi specialisti din tenis o deja viitoare castigatoare de Grand Slam.

Halep ocupa in prezent pozitia a treia in clasamentul WTA.

 

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ