Antrenorul Simonei Halep îi dă REPLICA lui Țiriac

| 11 iun, 2014

Antrenorul Simonei Halep, belgianul Wim Fissette, i-a dat replica lui Ion Țiriac, după ce acesta a criticat-o pe finalistă de la Roland Garros.

Fissette susține că el a fost cel care a sfătuit-o pe Simona să își ia o pauză după finala de la Paris.

"Eu i-am spus să ia o pauză, să se odihnească și să revină la antrenamente doar atunci când va fi din nou motivată. Cred că ne vom vedea la sfârsitul săptămânii la Rosmalen", a precizat Fissette.

Anterior, Țiriac o criticase pe Halep, pentru că a revenit în țară după Roland Garros, fostul finalist de Cupa Davis fiind de părere că Simona trebuia să rămână în străinătate și să își continue pregătirea.

"Cred că era mai bine să nu se trambaleze în Romania, să meargă acasă, să rămână și să se pregătească, să nu piarda timpul pe drumuri", a spus Țiriac.


Simona Halep a ajuns în Romania duminică seară și a fost întâmpinată de sute de fani la aeroportul Otopeni.



Sportiva în vârstă de 22 de ani a susținut o conferință de presă, după care a petrecut minute bune dând autografe și făcând poze cu admiratorii.

Simona Halep va reveni pe terenul de joc săptămâna viitoare, când va lua startul la turneul de la 's-Hertogenbosch.

 

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ