Radu Banciu: Halep este o țărăncuţă, Şarapova e o lady

| 09 iun, 2014

Jucătoarea de tenis Simona Halep, finalistă la Roland Garros, a declarat, duminică, la revenirea în ţară, că le mulţumeşte tuturor românilor care au susţinut-o în finala pierdută în faţa Mariei Şarapova.

Printre aceștia nu se numără însă și Radu Banciu. Realizatorul TV nu a fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Susținerea generală de care se bucură Halep nu l-a cucerit și pe Banciu. Acesta nu este impresionat de performanța româncei la prestigiosul turneu și a comentat dur la adresa tenismenei constănțene. "Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady", a spus acesta, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de duminică.

Banciu a continuat în același stil, spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a spus că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iun, 2014
ORESTE
Banciule, iar te kk-i pe gura...
Cand de atatea ori ti-am spus sa te kci pe fund...
10 iun, 2014
stefan
Banciu , o valoare de pus in rama...de la WC
BAI JURNALISTUL LU' PESTE PRAJIT, DE CATE ORI IN VIATA TA, AI FOST NUMARUL 3 MONDIAL...?
10 iun, 2014
ADRY
CINE ESTE ACEST RADU BANCIU ? UN AUROLAC DE CARE EU SINCER NU AM AUZIT PE LA TELEVIZIUNILE DIN AFARA TARII. IN SCHIMB ACEASTA FATA , SIMONA HALEP O CUNOSC MULTI STRAINI.
09 iun, 2014
liviu
Simona Halep
Daca Simona ,dupa tine ,este o tarancuta tu esti un taran de neam prost!
09 iun, 2014
Iulia
Imi pare rau dar TU esti un mitocan pt ca daca spun taran ii jignesc pe tarani .Si cel mai mare dobitoc daca nu te poti bucura pt succesul acestei tinere care a muncit pt reusita ei .Du-te si ...lasa-ne !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ