Simona Halep se va reface în timp pentru turneul de la Wimbledon

| 19 iun, 2014

Wimbledon. Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat că se va reface în timp pentru turneul de la Wimbledon, care va debuta săptămâna viitoare, după ce a abandonat, miercuri, în optimile de finală ale competiţiei WTA de la s-Hertogenbosch, din cauza durerilor la umăr.

Wimbledon. "Cred că a fost un meci bun', a spus românca de 22 de ani, principala favorită a turneului pe iarbă de la s-Hertogenbosch (250.000 dolari), în care s-a retras în setul doi, la 3-2 pentru germanca Annika Beck, după ce îl câştigase pe primul cu 7-5.

"Accidentarea nu e foarte gravă, dar era frig pe teren şi muşchiul umărului şi coasta erau contractate, iar fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să nu mai joc, pentru că s-ar putea înrăutăţi. Dar voi fi pregătită pentru Wimbledon'', a declarat Halep, citată de site-ul WTA.


Simona Halep, finalistă la Roland Garros, a fost desemnată a treia favorită a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului. Halep câştigase ediţia de anul trecut a turneului de la s-Hertogenbosch.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ