Care este primul lucru pe care îl face Simona Halep dimineaţa

| 27 iun, 2014

Wimbledon 2014. Simona Halep e jucătoarea anului în WTA și de aceea este firesc să fie intervievată de reporterii din întreaga lume.

Wimbledon 2014. Într-un scurt interviu pentru site-ul turneului, Simona Halep a vorbit cu zâmbetul pe buze, ca o adevărată campioană, despre viața ei din afara terenului.

Astfel, a declarat fără ocolișuri să primul lucru pe care îl face dimineața e să asculte ”o melodie românească, interpretată de Marcel Pavel, I'm in love (n.r. numele piesei e ”M-am îndrăgostit lulea”)”. De asemenea, ea a mai declarat că dacă ar putea să urmărească un meci de tenis alături de un invitat special din rândul vedetelor, acesta ar fi actorul Gerard Butler, căci ”îmi place foarte mult cum arată”.

AICI puteți vedea interviul acordat de Simona Halep site-ului de la Wimbledon, iar mai jos puteți asculta melodia cu care Simonei Halep îi place să-și înceapă ziua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ