Presa americană: Halep va fi eliminată în curând de la Wimbledon!

| 30 iun, 2014

Presa americana nu mizeaza pe Simona Halep, desi romanca este principala favorita ramasa in turneul de la Wimbledon.

Jurnalistii americani de la portalul Bleacher Report sustin ca romanca va parasi competitia in sferturile de finala, urmand a fi eliminata de Ana Ivanovici sau Sabine Lisicki.

"Simona Halep va pierde inaintea semifinalelor. Iarba nu este suprafata ei cea mai buna. Halep nu are energia si timpul pentru a raspunde loviturilor puternice. Jocul rapid le favorizeaza pe adversarele potentiale din sferturi, Ana Ivanovici sau Sabine Lisicki", scrie sursa citata.

Chiar si daca s-ar insela, iar Halep ar ajunge in semifinale, americanii nu-i dau nicio sansa in fata Mariei Sharapova. "Este un obstacol formidabil", comenteaza americanii.

Citeşte şi: Halep a reuşit să impresioneze la Wimbledon! Faza superbă pentru care a fost lăudată de englezii de la BBc

Totusi, sursa citata are incredere ca Simona Halep se va descurca mai bine la US Open. "Ne asteptam sa fie una dintre favoritele de la US Open", conchid jurnalistii americani.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani o va intalni marti pe Zarina Diyas din Kazakhstan, intr-un meci din optimile de finala de la Wimbledon.

Citeşte şi: Englezii cer ca Sharapova să fie DATĂ AFARĂ de la Wimbledon. Motivul e incredibil

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ