Wimbledon 2014. Veste NEAȘTEPTAT de bună pentru Simona Help

| 30 iun, 2014

WIMBLEDON 2014. Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska, numărul patru mondial şi finalistă în 2012, a fost învinsă luni, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, de către rusoaica Ekaterina Makarova (22 WTA), în două seturi, cu 6-3, 6-0.

Așadar, marile rivale ale româncei, Radwanska, Serena Williams, Na Li, au ieșit din cursa pentru trofeul Wimbledon, Simona Halep devenind jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiţie la turneul din Anglia.

WIMBLEDON 2014. Radwanska (25 ani), semifinalistă anul trecut, a strălucit în debutul sezonului, ajungând în careul de aşi la primul turneu de Mare Şlem, Openul Australiei, dar jucătoarea născută la Cracovia s-a oprit în turul al treilea la Roland Garros.

Makarova, 26 ani, ajunge în premieră în sferturile de finală la Wimbledon, deşi a mai atins această fază la alte turnee de Mare Şlem, Australian Open (2012, 2013) şi US Open (2013).

În sferturi, Makarova o va înfrunta pe Lucie Safarova (Cehia/N.23), care a dispus fără probleme de compatrioata sa Tereza Smitkova, 6-0, 6-2.

Din primii cinci capi de serie ai turneului feminin de la Wimbledon a mai rămas în cursă doar românca Simona Halep, a treia favorită, care va juca în optimi cu kazaha Zarina Dias. Următorul cap de serie după Halep este rusoaica Maria Şarapova (N. 5), învingătoare în faţa constănţencei în finalele de la Madrid şi de la Roland Garros.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ