Englezii cer ca Sharapova să fie DATĂ AFARĂ de la Wimbledon. Motivul e incredibil

| 30 iun, 2014

Britanicii cer excluderea sa de la Wimbledon pe termen nedeterminat. Jucatoarea din Rusia i-a enervat pe britanici deoarece a adus in complexul de la Wimbledon un magazin mobil in care vinde dulciurile companiei pe care o detine, Sugarpova.

Nutritionistii britanici au solicitat ca Maria Sharapova sa fie exclusa de la Wimbledon, considerand-o un exemplu negativ pentru copii. "Folosirea hainelor sportivilor pentru a promova tigarile a fost interzisa in urma cu aproape 30 de ani, iar acum este momentul sa distrugem sprijinul jucatorilor pentru mancarea nesanatoasa. Mi-ar placea sa vad o suspendare pentru personalitatile sportive implicate intr-o astfel de activitate. Ele au un impact urias in viata copiilor si riscam ca acestia sa devina obezi", a spus profesorul Tom Sanders, nutritionist la King's College din Londra, potrivit sport.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ