Simona Halep, debut cu dreptul la Wimbledon. Ce-a promis românca

| 24 iun, 2014

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat fără probleme în turul secund de la Wimbledon, după ce-a învins-o în două seturi pe brazilianca Teliana Pereira (locul 88 WTA).

Halep s-a impus cu 6-2, 6-2, după o partidă care a durat o oră şi cinci minute de joc. În turul secund, românca o va înfrunta pe Lesia Tsurenko (Ucraina, 170 WTA).

Halep o conduce cu 3-0 pe jucătoarea din Ucraina, la meciurile directe. Ultima dată s-au întâlnit anul trecut, la s-Hertogenbosh, când românca a eliminat-o în drumul său spre trofeul cucerit în Olanda. Simona Halep are un parcurs excelent în acest an la turneele de Mare Şlem.

A ajuns în sferturi la Australian Open, apoi a jucat finala la Roland Garros. Wimbledon este cel de-al treilea turneu de Mare Şlem. "A fost plăcut să joc aici, pe arena Centrală, e primul meu meci aici. Am avut un start reuşit. Am jucat agresiv, am servit bine şi sper să joc la fel în continuare aşa. E greu de făcut o caracterizare, o comparaţie între zgura de pe Roland Garros şi iarba de la Wimbledon, dar vreau să ajung departe şi în acest turneu", a spus Halep, la finalul partidei, potrivit adevărul.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ