Halep a reuşit să impresioneze la Wimbledon. Faza superbă pentru care a fost laudată de englezii de la BBC

| 28 iun, 2014

Simona Halep a reusit sa impresioneze la Wimbledon, desi forma aratata in meciul cu Tsurenko nu a fost cea mai buna.

BBC a anuntat ca punctul zilei de vineri la Wimbledon a fost reusit de romanca aflata in acest moment pe locul 3 WTA. Daca ajunge in finala, dupa eliminarea de vineri a lui Na Li, Halep va urca pe locul 2 in clasamentul mondial. Punctul zilei reusit de Halep la Wimbledon a fost la 2-0 la gameuri, in setul decisiv, in momentul in care romanca avea 15-0.

"Nu am jucat foarte bine astazi. A fost un meci foarte dur. Ma asteptam ca Tsurenko sa joace foarte bine si asa a fost. Pe iarba nu e usor niciodata. Toate meciurile sunt grele. Niciodata nu stii cine va castiga sau cine va pierde, pentru ca suprafata este complicata. Am crezut in sansa mea astazi, am continuat sa lupt si m-am simtit bine in setul trei. Am lasat presiunea deoparte si am vrut doar sa lovesc mingile cat mai bine si sa raman agresiva. Nu a fost cel mai stralucit joc al meu, dar sunt foarte fericita ca s-a terminat totul cu bine", a declarat Simona Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ