Ilie Năstase, îmbrăcat "ca un dictator sud-american". Reacţia britanicilor când l-au vazut la Wimbledon FOTO

| 01 iul, 2014

Ilie Nastase a atras toate privirile la Wimbledon, unde a asistat la meciul castigat luni de Andy Murray, care a ajuns in sferturile competitiei.

Nastase si-a facut aparitia pe Arena Centrala de la Wimbledon imbracat in uniforma militara. "Fostul jucator roman, in varsta de 67 de ani, a fost descris aratand ca un dictator sud-american din '70 iar spectatorii s-au abtinut cu greu sa nu se uite la el", a comentat publicatia Daily Mail.

Nu este prima data cand Ilie Nastase a venit imbracat la un eveniment in haine de gala de ofiter. In luna mai, a sosit imbracat identic la Palatul Victoria, in timpul intalnirii premierului Victor Ponta cu vicepresedintele american, Joe Biden.

Totusi, tabloidul britanic admite ca, in ciuda gusturilor sale vestimentare mai putin obisnuite, Ilie Nastase are dreptul de a se imbraca in uniforma armatei romane.

Printr-un decret prezidential din 1 decembrie 2008, Ilie Nastase a fost inaintat in gradul de general-maior (cu 2 stele) in retragere in Ministerul Aparari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iul, 2014
emil
General cu stele verzi.
Generalul maior are o stea. Nastase are doua deci este general locotenent.
01 iul, 2014
mihai
gresit
o stea are generalul de brigada
2 stele are generalul-maior
3 stele are generalul-locotenent
4 stele are generalul de armata
!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ