Wimbledon 2014. Declaraţie uimitoare a lui John McEnroe despre Simona Halep

| 03 iul, 2014

Wimbledon 2014. Fostul jucător de tenis american, John McEnroe, a declarat, joi, după semifinala Simona Halep - Eugenie Bouchard, că sportiva pregătită de Wim Fissette a încercat să păstreze nivelul ridicat în al doilea set, însă a făcut prea multe grşeeli neforţate, notează Mediafax.

"Cred că după ce a pierdut primul set la tie-break, Halep a încercat să păstreze intensitatea la un nivel ridicat, dar este greu să faci asta, în special când pierzi nişte puncte unde ştie că ar fi trebuit să se descurce mai bine. Am sentimentul că în timp Eugenie Bouchard, cu un PR la fel de bun ca jocul ei, va deveni o personalitate despre care oamenii vor dori să discute. Acum, ea este cel mai la modă subiect din oraş", a spus McEnroe, pentru BBC.

Fosta jucătoare americană, Lindsay Davenport este de părere că Halep nu a mai avut energie în al doilea set. "Modul în care Bouchard a recuperat spune multe despre materialul din care este făcută. Se pare că Halep a rămas fără energie emoţională şi a cedat setul doi. E clar că nu a fost ziua lui Halep, dar Bouchard a avut o celebrare mută. Ea ştie că are un alt meci de jucat şi nu este mulţumită doar cu o victorie în semifinală", a spus fosta jucătoare.

BBC a notat că Simona Halep s-a pierdut în timpul celui de-al doilea set. "Simona Halep a părăsit terenul cu capul plecat. Românca s-a stins rău în al doilea set, dar trebuie să presupunem şi că accidentarea la gleznă a fost de vină. De obicei, ea luptă ca un terrier", a scris BBC, imediat după finalul partidei.

Cotidianul The Telegraph a menţionat că Eugenie Bouchard a confirmat prin calificarea în finală sezonul foarte bun pe care l-a avut. "Eugenie Bouchard şi-a asigurat prima finală de Grand Slam, cu o victorie în două seturi asupra celei de-a treia favorite Simona Halep, iar sezonul ei extraordinar continuă. Canadianca a avut nevoie de nervi de oţel la final, trebuindu-i şase mingi pentru a închide meciul. Primul set a fost dramatic. Halep s-a accidentat la gleznă, a avut nevoie de time out medical, pentru a fi bandajată. La 4-2 în tie-break, Bouchard a ridicat nivelul jocului, câştigând setul cu 7-5. În al doilea set, Halep a făcut prea multe greşeli, care i-au permis lui Bouchard să aibă un avantaj de două break-uri", a scris The Telegraph.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, în penultimul act al competiţiei.

Halep s-a accidentat la glezna stângă în debutul partidei, accidentare care s-a adăugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stângă.

În finală, prima de Grand Slam din cariera ei, Eugenie Bouchard va juca, sâmbătă, împotriva sportivei cehe Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

Simona Halep este prima jucătoare din România care ajunge în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ