Wimbledon 2014. Cine este Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

| 02 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o miercuri pe germanca Angelique Kerber în două seturi, 6-3, 6-4.

WIMBLEDON 2014. Bouchard, 20 de ani, locul 13 în ierarhia WTA, a fost deja semifinalistă la Australian Open şi Roland Garros. Ea a pierdut singurul său meci împotriva Simonei Halep, care a avut loc în acest an în martie, în optimile de finală ale turneului Indian Wells. Românca s-a impus atunci cu 6-2, 1-6, 6-4.

Citeşte şi: Wimbledon 2014. Reacţia Simonei Halep după calificarea în semifinale

Simona Halep, 22 de ani, a treia favorită şi principalul cap de serie rămas în cursă pe iarba londoneză, a trecut în sferturi de altă jucătoare germană, Sabine Lisicki, cu 6-4, 6-0, după 57 de minute de joc. Sportiva din Constanţa, finalistă în acest an la Roland Garros, s-a calificat pentru prima oară în semifinale la Wimbledon.

Citeşte şi: SIMONA HALEP a învins-o la pas pe Sabine Lisicki şi a ajuns în premieră în semifinale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ