Ce a declarat Klaus Iohannis după confruntarea cu Victor Ponta

| 11 noi, 2014

Candidatul ACL la Preşedinţie a ţinut să mulţumească tutoror celor care au urmărit dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta şi a comentat comportamentul său din emisiune.

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați urmărit emisiunea din această seară! Eu sunt un om al regulilor, al bunului simț, știu să ascult și să îmi respect interlocutorul, oricine ar fi. Împreună, cu decență și respect, cu rigoare și onestitate, continuăm lupta pentru România noastră, o Românie a normalității pe care o merităm!", a declarat Klaus Iohannis pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
cred ca
Cuvinte mai bine alese decat scrie,,nemurici" nu mai am...sunt cu totul de acord cu spusele lui ! Romanii din diaspora SIGUR NU VOTAU CU MASCARICIUL DE PONTA! din aceasta cauza nu au fost lasati sa voteze !!!
12 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]
12 noi, 2014
Profilo
De smecherii dambovitene suntem satui.Un om care are bun simt si educatie trebuie sa ajunga presedintele romaniei.Altfel o sa avem aceiasi balacareala de pana acum.Smecherasi cu limbaj suburban avem parte mereu in politica.Semidocti si doctori falsi. psd este plin de aceste specimene.Smecherasi ca mazare radu, constantinescu nicusor ,vanghelie marean (care este) ,hrebenciuc viorel (alleluia) si multi altii trebuie sa dispara din viata politica. Nu merita sa fie scrise numele lor cu majuscule. Acum trebuie sa alegem intre un Domn si progenitura lui Iliescu si nastase scolita la scoala comunista pesedista.
12 noi, 2014
nemuriciul
PARTIDUL-MAFIE şi păpuşa lui...
Iohannis este un "Domn" şi a părut dominat pentru că Ponta a făcut pe şmecheraşul care "te face" din vorbe. Cifrele cu care facea bravadă Ponta se pot găsi pe google în 5 secunde, sunt irelevante.

Important este că reprezentantul unui PARTID MAFIE vrea să ajungă preşedinte!... Românii, după cum îşi vor aşterne, aşa vor dormi. Îl votez pe Iohannis pentru că nu este un mincinos şi un "vorbe goale" ca Ponta = un hoţ tânăr şi păpuşă a "baronilor" care îl împing în sus. România hidoasă are chipul şi înfăţişarea acestei marionete a miliardarilor de carton deghizaţi în social-democraţi, profitori în acte din patrimoniul şi resursele statului şi ale ţării. De aia ştie cifrele fiindcă de acolo fură toţi! Prefer un om drept şi de bună credinţă care va învăţa cifrele exacte, în locul unui mitocan obraznic şi necinstit care adânceşte întunericul moral al ţării...

Pe om îl cunoşti după fapte, nu după vorbe. Ponta se ascunde în spatele vorbelor. Ca prim-ministru a fost şi este un dezastru. România a regresat în ultimii 2 ani pe toate planurile şi toti am simţit în buzunar acest lucru.

În concluzie, nu-l iau in serios pe măscăriciul de Ponta. Voi vota un om serios în persoana lui Klaus Iohannis pentru ca aceasta e impresia cu care am rămas în urma confruntării sale cu nulitatea obraznică Ponta. Klaus Iohannis merită o şansă.
12 noi, 2014
ANTONYA
SPER,CA IOHANIS SA-I DEA O LECTIE DE RESPECT FATA DE ROMANI CANDIDATULUI OPUS,SI SA CAPETE MAI MULT CURAJ.A DAT DOVADA DE UN CALM DEOSEBIT,STIE SA FACA FATA CU TACT LA TOATE ATACURILE LUI PONTA SI STAFULUI SAU,SI TREBUIE SA AVEM RABDARE SI SA CONSTINTIALIZAM CA N-A FOST PANA ,ACUM DECAT UN PRIMAR ,DAR DACA-L AJUTAM VA FI UN PRESEDINTE DEMN DE ROMANI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ