Clubul Colectiv avea autorizație doar pentru 80 de locuri. În club, au fost 500 de persoane

| 01 noi, 12:48

Clubul Colectiv era autorizat doar pentru 80 de persoane. Există o declarație pe proprie răspundere, semnată de unul dintre asociați, potrivit căreia numărul locurilor pentru consumatori era de 80 de locuri pe scaun. Asta în condițiile în care în club, vineri noapte, erau 500 de persoane.

 

Primăria Sectorului 4 a publicat întregul dosar al societăţii SC Colectiv Club SRL şi susţine că firma îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, conform căreia erau întrunite condiţiile de funcţionare, specifice pentru fiecare autoritate publică. Primăria susţine că reprezentanţii Autorităţii Locale Sector 4 au desfăşurat verificările în baza atribuţiilor impuse prin Legea Poliţiei Locale, neavând competenţe în a controla respectarea normelor PSI.
Declaraţia pe propria răspundere a fost cuprinsă în certificatul constatator pentru punctul de lucru, document eliberat la data de 7 octombrie 2014 de către Registrul Comerţului. Ulterior emiterii acestuia, SC Colectiv Club SRL s-a adresat Primăriei Sectorului 4, solicitând eliberarea acordului şi autorizaţiei de funcţionare. Funcţionarii arată că de asemenea, conform Legii, respectivul certificat constatator rămâne valabil până la modificarea condiţiilor de funcţionare sau activităţilor pentru care s-a dat declaraţia pe propria răpundere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ