CONDIŢII TERIBILE pentru Elena Udrea! Celula ei, plină de gândaci şi şobolani

| 12 feb, 09:10

Elena Udrea își va petrece cele 30 de zile de arest în celula în care a fost închisă vrăjitoarea Vanessa, după ce a fost acuzată pentru că a șantajat-o pe Oana Zăvoranu.

Vrăjitoarea Vanessa a oferit detalii despre celula în care este închisă acum Elena Udrea, și în care a stat și ea patru luni.

''Condițiile sunt inumane. Se spune că este o cameră VIP. Este o cameră de 2 pe 2, nu poți sta două persoane în picioare în același timp. Nu există nicio ușă, e o perdea care delimitează zona. Am fost devastată când am ajuns acolo'', a povestit aceasta, la Kanal D.

Vanessa a rămas șocată de condițiile din pușcărie: ''Sunt păianjeni, gândaci, șobolani. Nu vine nimeni să îți facă ordine și curățenie. Elena Udrea o să facă singură curățenie. Cel mai greu de suportat este spațiul. E mic și sufocant. Acolo nu se stinge niciodată lumina. Camera e plină de igrasie. În cameră se spală lucrurile. La șapte dimineața trebuie să fie în picioare. În celulă ți se aduce mâncarea. Eu mâncam de acasă, nu ai cum să mănânci de acolo. «Pâine, ceai, fasole, varză», nimeni nu lua să mănânce de acolo. Arăta oribil, nu cred că Elena Udrea va mânca acolo'', a mai adăugat ea.

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: ELENA UDREA, mesaj din spatele gratiilor: Însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 19:53
allyna
mai sunt multi de ajuns acolo!!!...de ce sa plateasca doar ea?!???si ceilalti misei sa stea bine merci in sanul familiei?!???....adeevarul iese intotdeauna la lumina...mai devreme sau mai tarziu...
12 feb, 12:21
pleshcoi
ce este un gandac?
este un dac care gandeste.
si la ce se gandeste?
cum sa devina gandac de Colorado.
12 feb, 10:35
hiris
CONDIŢII TERIBILE pentru Elena Udrea!
apoi cu ce ati fi vrut sa fie plina celula?Cu euroi?Era ceva mai familiar pentru ea!!NU???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ