Cristiano Ronaldo în doliu

| 09 iul, 2014

Filomena Aveiro, bunica paternă a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 84 ani, într-un spital din oraşul Funchal, în care fusese internată în urmă cu câteva săptămâni, a anunţat familia jucătorului.

Atacantul lui Real Madrid, aflat în vacanţă, a publicat următorul mesaj pe reţelele de socializare: 'Bunico, vei fi mereu în inima mea. Odihneşte-te în pace, sărutări din partea tuturor nepoţilor'.

Presa lusitană precizează că Filomena Aveiro suferea de Alzheimer - între alte maladii - şi trăia în locuinţa sa din arhipelagul Madeira, în care s-a născut şi Cristiano Ronaldo. În momentul decesului, bunica fotbalistului era internată în centrul de sănătate 'Dos Marmeleiros' din Funchal, capitala arhipelagului Madeira.

Prima care a anunţat vestea morţii Filomenei Aveiro a fost una dintre surorile lui Ronaldo, Katia Aveiro, care s-a făcut remarcată în calitate de cântăreaţă, participând la diverse programe ale televiziunii spaniole.

'S-a întâmplat ceea ce era evident şi aşteptat, chiar dacă oamenii nu sunt niciodată pregătiţi pentru a primi vestea morţii unuia dintre apropiaţii lor. Mama tatălui meu suferea deja şi se lupta cu diverse boli care o afectau de mai mulţi ani', a precizat Katia Aveiro într-un mesaj postat, de asemenea, pe reţelele de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ