Cum îşi va petrece Adrian Năstase prima zi de libertate

| 21 aug, 2014

ADRIAN NĂSTASE va fi eliberat condiţionat azi, a decis instanţa. Pe 23 iulie, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea lui ADRIAN NĂSTASE de eliberare condiţionată, însă DNA a atacat decizia magistraţilor.

Fiul fostului premier ADRIAN NĂSTASE,  Andrei Năstase, a declarat joi că decizia Tribunalului Ilfov a ajuns la Penitenciarul Jilava, iar în scurt timp tatăl său va ieşi din închisoare.

'Decizia instanţei ne-a bucurat foarte mult şi nu pot să vă ascund că am fost destul de emoţionat după pronunţare. M-a sunat, mi-a spus că a ajuns şi aici decizia, minuta, şi în scurt timp o să iasă şi ne vom vedea cu toţii', a spus Andrei Năstase, care a venit la penitenciar împreună cu fratele său Mihnea.

El a adăugat că decizia de eliberare a lui ADRIAN NĂSTASE este o veste pe care o aştepta de mult.

Citeşte şi: Reacţia lui Victor Ponta după eliberarea lui Adrian Năstase


'Nu vom merge acasă în Zambaccian, vom merge la Cornu şi vom rămâne probabil mai multe zile, ca să ne bucurăm de un aer diferit', a mai afirmat Andrei Năstase. 

Fostul premier ADRIAN NĂSTASE va fi eliberat din închisoare, a decis definitiv Tribunalul Ilfov. 

Instanţa a respins o contestaţie făcută de DNA şi a menţinut decizia de eliberare dată pe 23 iulie de Judecătoria sectorului 4. Hotărârea Tribunalului va fi comunicată penitenciarului Jilava, urmând ca ADRIAN NĂSTASE ă fie eliberat în cursul zilei de joi.

Citeşte şi: CTP, declaraţie neaşteptată despre eliberarea lui Adrian Năstase

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ