Cum se aplică „metoda suveica” în cuplul Udrea-Băsescu, la Nana

| 16 mai, 2014

Cel puțin la fel de bună precum colaborarea politică, între Elena Udrea și Traian Băsescu există și o colaborare economică. Cele două dimensiuni se întrepătrund uneori, fiind destul de dificil de sesizat unde se termină intervenția politică și începe interesul economic, așa cum a fost de pildă recent ilustrat în dezvăluirile Antenei3 despre interesele Team Rail Cargo în Portul Constanța.

Firma recent înființată este deja pe cai mari și o are ca acționar minoritat pe Elena Udrea, detaliu semnificativ pentru a înțelege dedesubturile războiului la baionetă declanșat de Băsescu, care ar face orice pentru a bloca trecerea portului în administrarea Primăriei Constanţa şi a lui Radu Mazăre. Înainte să trecem mai departe, să mai menționăm detaliul interesant, remarcat de jurnaliștii de la Antena3, că noua firmă a deputatului Elena Udrea nu figurează în declaraţiile de avere depuse de aceasta.

La fel devine treaba și în cazul controversatei moșii de la Nana . Până când vor decide autoritățile competente cum și în ce fel s-a înjghebat moșia Ioanei Băsescu, prin retrocedări, se bate palma colaborării cu ...Elena Udrea, partenera și preferata politică a augustului părinte, de la Cotroceni. Ați început să prindeți șmecheria, evident... Elena Udrea, despre care presa a relatat că nu va investi banii săi în agricultură, ci va solicita și va folosi subvenții, se asociază cu Băsescu în afacerea de la Nana, asigurând practic fondurile necesare pentru ca Băsescu să își plătească rata la bancă. Este o modalitate perversă, de tip suveică, bună de pus în manual prin care cineva poate obține o avere uriașă fără să dea practic nimic. Moșia e luată cu bani împrumutați de la stat, rata se va plăti din subvenții, nimeni nu pierde, afară de noi ceilalți, bineînțeles. Revoltător este că este vorba de aceeași Udrea, care plângea ipocrit pe umerii românilor când cu acciza pe combustibil, în condițiile în care aceasta, în realitate se folosește de banii acestora și face afaceri agricole cu Băsescu.

Arenda este, în esență, cel mai josnic element al cazului Nana: să te dai de ceasul morții pe tema sărăcirii populației, când tu îți iei limuzină ce sare de suta de mii de euro și în paralel te faci jgheab și scurgi subvențiile spre președinte, ca să-și poată plăti sărăcuțul la bancă, din bani românilor...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mai, 2014
Băsexu
Am dat flota, mi-am dat casa, mi-am luat mosie
Singura mea grija este sa iasa un presedinte comod, caci ce a secretizat un presedinte, tot un presedinte desecretizeaza. Cum ar fi povestea ziaristilor rapiti la ordinul meu, de gasca ”teroristului” Hayssam. Romani, fac un apel, nu mai cumparati cartile lui Ohanesian!
16 mai, 2014
t e
copil neascultator
Parintii stiu cu ce ocupi?. Sunt mandri de tine ?. Asta e tot ce conteaza acum . Cand te vei face mare , pubertin intarziat , va trebui sa sa dai socoteala si altora , pentru asemenea mazgalituri
16 mai, 2014
Ionut Cepaliga
un articol excelent Dle Sultanescu
va rog sa-l cititi si recititi si la A3 si la RTV+TVR 1
sa-l transmiteti la UE ,SUA si in China
in Rusia,nu pentru ca-l preiau ei singuri
daca nu cititi prea bine,rugati-l pe Gadea sa-l citeasca..
daca se poate ,de 7,5 milioane de ori
USL-traieste si este nemuritor...
16 mai, 2014
fan ferenczy
USL traieste..
USL traieste..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ