Curăţă ficatul, sângele şi tractul intestinal. Alimentul terapeutic cu cele mai multe aplicaţii din lume

| 23 iun, 2014

Sucul proaspat de morcovi este unul dintre cei mai buni detoxifianti ai ficatului, sangelui si tractului intestinal si echilibreaza pH-ul la nivelul intregului organism, atunci cand este consumat in cantitati de 1-1,5 litri pe zi

Sucul crud de morcovi reprezinta, probabil, alimentul terapeutic cu cele mai multe aplicatii din lume; alcalinizeaza, curata, hraneste si stimuleaza aproape fiecare sistem din corp; ca atare, este un antidot eficient pentru epuizarea nervoasa cauzata de regimuri lipsite de alimente crude esentiale.

Este o sursa abundenta de vitamine, minerale si enzime in forma asimilabila pentru celulele bolnave, dandu-le acestora combustibilul de care au nevoie pentru a elimina reziduurile si a se reface celulele. Are afinitate specifica pentru glandele suprarenale, care, datorita secretiei lor hormonale, sustin sistemul imunitar si ajuta la reglarea intregului sistem endocrin. Detoxifica ficatul, care are rolul de a filtra si hrani sangele - sangele este cel care transporta factorii imunitari spre diferitele tesuturi din corp.

Este un excelent supliment alimentar adecvat pentru persoanele care au herpes. Prin curatarea corpului de materiile reziduale moarte, sucul de morcovi reduce gravitatea eruptiilor de pe piele evidente atunci cand boala devine activa.

ucul de morcovi poate fi folosit in amestec cu suc de castraveti si sfecla sau spanac in diverse afectiuni precum : colici, gastrita, obezitate, alergii, colita, guta, hemoroizi, inflamarea vezicii (cistita), reumatism, toxemie, amigdalita, pneumonie, dureri de cap, hipertensiune arteriala, epuizare, disfunctii menstruale, infertilitate, cancer, SIDA.

Aceasta doza, de 1-1,5 litri, poate produce, uneori, o pigmentare portocalie a pielii; in ciuda parerii incetatenite, aceasta nu este cauzata de caroten, ci se datoreaza bilei toxice care este elimiata din ficat de doza mare de suc de morcovi. Fluxul sangvin nu poate elimina bila suficient de repede prin rinichi si, de aceea, o elimina prin piele. Atunci cand ficatul va fi curat, pielea nu se va mai colora in portocaliu, oricat de mult suc de morcovi ati bea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 2014
Flory
Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
28 iul, 2014
Ionita Aneta
suc de morcovi
Care este cura minima la aceasta cura, se pot consuma si alte alimente?
27 iul, 2014
Neacsu Maia
Singurul inconveniente este faptul ca in timp consumand mult ' suc de morcovi" risti sa ti se pigmenteze epiderma in oranj....
22 iul, 2014
Petru Cretiu
cetit,comentariu,cunostinte,interes
Nu sunt detalii de preparare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ