Dan Tăpălagă, desfiinţat de un cunoscut jurnalist: "Eşti un infractor de presă! Eşti un SCLAV!"

| 08 apr, 11:19

Radu Moraru, deţinătorul postului NaşulTV, îl desfiinţează într-un text pe jurnalistul Dan Tăpălagă de la Hotnews.ro. Moraru îl acuză pe Tăpălagă că omite intenţionat ştirile despre postul NaşulTV şi că face acest lucru la comandă.

"Draga Dan Tapalaga, esti un infractor de presa! Prin omisiune manipulezi mai grav decit orice hahalera de presa! Va dati mari deontologi ai presei dar voi sustineti ca NASUL TV nu exista ! Bai baiatule, nu ne mai „eliminati” din peisaj, ca o sa va pierdeti fanii !

Rusine Dan Tapalaga! Tu dai stiri despre toti „licuricii” si refuzi sa difuzezi stiri, pe Hotnews, despre cea mai bomba stire a anului: dovada DNA ca CNA a incercat lichidarea financiara a unui post de televiziune independent!

Draga Dan Tapalaga, sa stii ca l-am rugat pe Razvan Corneteanu, actionarul Hotnews, om pe care il promovam pe NASUL TV in fiecare zi, sa te roage, foarte frumos, sa difuzezi pe Hotnews  STIREA DNA privind NASUL TV ! O stire adevarata, deci nu te-am supus la un compromis care sa te faca sa iti fie sila cind te uiti in oglinda! Zi bre adevarul, cum ar zice Ponta!

Bre Dane, esti un looser care se vopseste in mare lider facator de opinie! Esti un SCLAV! Si tu stii ca eu stiu cine iti este STAPIN ! Bre, nu te mai da rotund! Hai, fa-te „calugar” si pleaca din presa!

Esti nesimtit sa mai manipulezi opinia publica in calitate de sluga a SISTEMULUI ! Si roaga-i si pe „asa-zisii” actionari ai Hotnews sa se deconspire, cu nume si prenume si origini, ca sa intelegem cu totii, noi romanii, de ce Hotnews ataca ecumenismul propus de „intelighentia romana”!"

Citeşte întreaga scrisoare AICI.

Citeşte şi: Radu Moraru, VERDICT CRUD pentru Traian Băsescu: Va plăti scump prin ani grei de PUȘCĂRIE!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 10:41
basescu, mortul de sida
ESTI UN BULANGIU TALPALARGA
AI SEDUS-O PE BETIVA SECURISTA MARCOVEI ,IN CLOSETUL GARII DE NORD.
ESTI LINGAUL LU BASINESCU CHIORUL HOT.
O IUBESTI PE CURVEA,SI O PLATESTI SA-TIFACA POFTELE NEBUNE
ESTI UN DERBEDEU DE AMBASADE.
EU,BASINESCU,TE VOI OMORA CU FLEGME DACA MAI O PIPAI PE CURVEA.
O SA MOR CU DE GAT,IN STICLA CU FORMOL.
SA-MI DAI CELE 2 MIL DE EUROI,PENTRU CAMPANIILE ELECTORALE.
ESTI MAGAR SI BOU CU 5 PICIOARE.SA-TI FIE RUSINE DINU PATRICIU !!!
08 apr, 12:52
liviuioan
--SERVICIUL CREDINCIOS T B--
--unii nu mai vor--SA VORBESTE INTRE EI-- se regrupeaza fortele si -BINOMUL - CRISTOIU--BASESCU--triaza dupa indicatiile din JURNAL . Ce caraghiosi sunt cei care nu au pasul la offside si au ramas cu scheletii in dulap .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ