Descoperire neobișnuită pe o plajă: Creatură de 100 de tone VIDEO

| 05 iul, 2014

Un mamifer marin urias, care face parte din cea mai mare specie de pe Pamant, a fost descoperit pe o plaja din Noua Zeelanda. Animalul marin de 100 de tone a esuat pe malul Marii Tasmaniei la Taranaki, langa New Plymouth.

Balena albastra gigantica a devenit cea mai bizara atractie turistica din Noua Zeelanda, potrivit Daily Mail.

Ea a fost vazuta plutind cu fata in jos pe apele marii, cu o zi inainte de a ajunge pe tarm. Un neo-zeelandez, Stefan Nagel, a filmat balena moarta si a postat videoclipul pe YouTube.

Filmuletul prezinta animalul care avea parti ale corpului taiate si disecate pentru necropsie - o autopsie a animalelor - pe care oamenii de stiinta le-au prelevat in vederea determinarii cauzelor mortii.

Cercetatorul Callum Lilley, de la Departamentul de conservare a naturii de la Taranaki, a declarat ca a fost foarte dificil sa stabileasca modul in care a murit balena albastra, deoarece organele sale au fost prea mult deteriorate.

Expertul a spus ca nu a fost observat niciun rechin sau pradator care sa fi incercat sa devoreze balena, ea murind din cauze naturale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ