Diego Simeone, despre înfrângerea lui Atletico: Cu aşa un meci putem ţine capul sus

| 25 mai, 2014

Diego Simeone, antrenorul echipei Atletico Madrid, a declarat că jucătorii săi pot 'să ţină capul sus' în ciuda înfrângerii din finala Ligii Campionilor la fotbal, sâmbătă seara la Lisabona, în faţa formaţiei Real Madrid (4-1).

'Trebuie să privim meciul în ansamblul său. Real a fost mai bună în repriza a doua, ne-a ţinut în propria noastră jumătate şi a fost greu cu o asemenea echipă. Să câştigi este lucrul cel mai important, dar susţinea oamenilor şi aplauzele lor au dovedit că nu doar victoria este importantă. Le-am spus jucătorilor nu au de ce să plângă pentru că au făcut un meci extraordinar, deci pot ţine capul sus. Poţi să câştigi sau să pierzi, dar ştiu că am dat totul. Personal, nu sunt trist, dar regret că nu ne-am atins obiectivul. Dar mai sunt şi alte meciuri, alţi jucători. Este o lecţie de viaţă', a precizat Simeone.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ