Elena Udrea: Numele meu nu trebuie să apară în dosarul "Gala Bute"

| 16 mai, 2013

Deputata PDL Elena Udrea consideră că nu a încălcat legea când, ca ministru al Turismului, a organizat gala de box a lui Lucian Bute din vara anului 2011, şi susţine că numele ei sau al altor angajaţi ai ministerului nu trebuie să apară în dosarul penal deschis de DNA.

Elena Udrea spune că ministerul pe care îl conducea a cumpărat doar spaţiul de promovare în cadrul galei de box pentru a promova România. 

"Sunt mândră că am putut ca ministru al Turismului să organizez un asemenea eveniment de amploare, să aduc un asemenea sportiv de asemenea valoare să boxeze în România. Sunt mândră de acel eveniment. Cei de la Ministerul Turismului nu mai reuşesc astăzi să participe nici măcar un târg, nu mai vorbim de promovarea României, pierd bani europeni. Aţi mai văzut vreun clip pe CNN sau Euronews? Nu. În vremea mea au fost două campanii majore pe presa internaţională, pe CNN, Eurosport, Euronews. Mă bucur că am putut face acea gală. (...) Ştiu că sunt unii care tot strigă, şi culmea nu sunt cei de la putere pentru că USL a avut la dispoziţie un an să constate că nu sunt nereguli. Vă asigur că nu este nimic în activitatea mea de ministru care să-mi dea emoţii", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru îşi acuză colegii din PDL că încearcă să îi discrediteze imaginea. "Cei de la USL s-au lămurit după un an în care au aruncat petarde şi au realizat un audit. Culmea, nu cei de la USL, ci alţii care sunt colegi de partid insistă şi aruncă pe piaţă zvonuri sau îşi pun întrebări retorice când va fi anchetată Elena Udrea de DNA. Ţine de obsesia unora chiar din interiorul partidului", a adăugat ea.

Udreaa a mai spus că deşi încearcă, opoziţia PDL nu este vizibilă iar partidul nu are capacitatea de a stârni interesul mass-media. "Poate ţine de lipsa de atractivitate şi mesajele stereotipale pe care reprezentanţii PDL le dau astăzi", a precizat Elena Udrea. 

Despre demisiile parlamentarilor din PDL, Elena Udrea a declarat că acestea ar trebui să dea de gândit conducerii partidului. "Regret faptul că tot mai mulţi colegi din PDL aleg să plece din partid. Ieri a plecat un deputat de Braşov la PNL, nu este nicio bucurie. Şi puterea partidului scade, dar îngrijorarea aceasta ar trebui să preocupe egal pe toţi cei care mai suntem astăzi în partid dar mai ales conducerea partidului", menţionează Udrea.

Elena Udrea a inaugurat, astăzi, la Roman, cabinetul său parlamentar. La eveniment au fost prezenţi şi primarii Gheorghe Ştefan şi Laurenţiu Leoreanu.

Tag-uri: box, bute, elena udrea, turism
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ