Elicopter SMURD prăbuşit. MAI: Câţi bani vor primi moştenitorii victimelor

| 16 dec, 2014

Mostenitorii pilotilor si personalului medical decedati in urma prabusirii elicopterului SMURD vor primi despagubiri de 50.000 euro de persoana.

Elicopterul prabusit luni in lacul Siutghiol din judetul Constanta este asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) printr-o polita de aviatie pentru riscurile CASCO, raspundere civila fata de terti si accidente persoane.

Suma asigurata pentru riscul CASCO se ridica la 5,42 milioane de euro, pentru riscul de raspundere civila fata de terti la 120.000 euro, iar pentru deces sau invaliditate permanenta in caz de accident la 50.000 de euro pentru fiecare persoana, mentioneaza compania.

Suma este de aproape trei ori mai mică decât cea primită de moştenitorii pilotului Adrian Iovan. Cei doi copii ai pilotului decedat în tragedia din Apuseni au primitcâte 148.000 de euro, conform cancan.ro.

In urma accidentului au murit toate cele patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un medic si o asistenta medicala.

Omniasig a asigurat si avionul implicat in accidentului din ianuarie 2014 in zona Muntilor Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si Aurelia Ion, studenta la Institutul Medico-Militar din Bucuresti.

Citeşte şi:  REACȚIA DURĂ a Romaniței IOVAN după prăbușirea elicopterului SMURD

Citește și: Elicopter SMURD prăbuşit: Acuzaţie DURĂ la adresa lui Raed Arafat

Elicopterul SMURD fusese achiziţionat în 2013 de către Consiliul Judeţean Constanţa printr-un program transfrontalier România-Bulgaria şi a fost predat în urmă cu două luni către SMURD.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ