ALARMANT! Raed Arafat recunoaşte că există deficit de doctori de urgenţă

| 10 mar, 18:24

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat marți, la Târgoviște, că există un deficit de doctori de urgență în mai multe județe din țară, deși posturile au fost deblocate, iar fonduri de angajare există, însă managerii de spitale ar trebui să facă eforturi mai mari în această privință.

Întrebat despre situația de la Dâmbovița, unde la Spitalul Județean Târgoviște este un deficit de medici de urgență, Raed Arafat a precizat că situația se regăsește în mai multe județe.

''Este o situație națională, din păcate. Nu mai este o problemă de blocare a posturilor, se pot angaja medicii, există și fonduri de angajare. Problema este să găsim medicii. Noi acum în Comitetul tehnic interministerial între Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății, chiar am discutat aceste aspecte și unitățile de primiri urgențe au prioritate împreună cu serviciile de ambulanță la angajări în limita, bineînțeles, a bugetului, care sper să avem un plan să creștem bugetul pentru personal să se poată angaja în plus'', a afirmat Raed Arafat.

Acesta a precizat că managerii de spital împreună cu cei care coordonează unitățile de primiri urgență ar trebui să facă eforturi pentru a atrage medici specialiști.

Citeşte şi: DNA pe urmele lui Raed Arafat. Licitaţia care l-a băgat în bucluc pe şeful SMURD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ