DNA pe urmele lui Raed Arafat. Licitaţia care l-a băgat în bucluc pe şeful SMURD

| 23 feb, 08:42

O licitație, în valoare de 3,8 milioane de euro, care a avut loc în anul 2011, a intrat în atenția procurorilor anticorupție.

Procurorii DNA investighează posibile fapte de corupție legate de o licitație de achiziționare a unor ambulanțe destinate Ministerului Sănătății și SMURD, prin intermediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în care este implicat secretarul de stat, Raed Arafat.

După apariţia în presa de la Cluj a unor materiale legate de afacerea cu aproape 200 de ambulanțe cumpărate de Arafat pentru Ministerul Sănătății, DNA a deschis propriul dosar, încercând să afle dacă licitația și achiziția de ambulanțe SMURD au fost corecte din punct de vedere legal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 04:03
mihai florescu
Acest delicvent care a venit la noi in tara sa faca medicina pe bani ca nimeni nu l-ar fi admis in alta parte ,a bagat in buzunar milioane pentru finantarea teroristilor islamici .Adica armele care ne pot omora sunt din banii nostri .Mare bandit acest Arafat adica chiar credeati ca-i pasa de Romania si de romani ?
25 feb, 11:11
Voodoo
Esti roman
Ai probleme serioase de acomodare sociala.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ