Elena Udrea s-a RESEMNAT! Ce mesaj le-a transmis deputaților

| 23 feb, 08:53

Elena Udrea s-a destăinuit prietenei sale, Ruxandra Dragomir, că "razboiul pe care il duce este prea mare si cei cu care se lupta, sunt astazi prea puternici, astefel incat este putin probabil ca parlamentarii sa le reziste".

"Elena, nu esti singura! ... Am trecut din nou pe la Elena. Se pregatea pentru maine in Parlament. I-am zis ca ar fi absurd sa se aprobe a patra cerere de arestare preventiva si a opta in total, facute de DNA impotriva ei in doar doua saptamani, dupa ce Inalta Curte a anulat doua dintre cele trei cereri de arestare preventiva deja aprobate de Parlament iar pe cea de-a treia, DNA-ul nici macar nu a mai pus o in practica. In plus, tocmai am vazut cu totii cum a fost facut denuntul impotriva Elenei in ,, Gala Bute", cu presiuni si biletele de catre Topoliceanu.

Mi-a raspuns ca se bucura ca denunturile se dovedesc a fi mincinoase, dar ca razboiul pe care il duce este prea mare si cei cu care se lupta, sunt astazi prea puternici, astefel incat este putin probabil ca parlamentarii sa le reziste", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Citeşte şi:  Elena Udrea ajunge din nou la mâna deputaților. Riscă să se întoarcă în spatele gratiilor

Plenul Camerei Deputaților dezbate și votează luni, începând cu ora 16,00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de încuviințare a urmăririi penale și de încuviințare a arestării preventive în dosarul Gala Bute.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 11:39
informatii abonati
doua lesbiene nenorocite
amantacocos si hoata dreagomir-a furat 2 mil $,de federatia tenis cand
a fost responsabila.astea se iubesc la nebunie.fara copiii,necasatorite,
dar cu barbati paravan,fac de hula femeile cu care borbesc. doua haimanele.fa zdragomir dute dracului de fufa din pitesti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ