SUNT PRINTRE NOI! Desene MISTERIOASE ale extratereștrilor într-un loc MISTIC VIDEO

| 12 aug, 2014

Noi geoglife, care nu au mai fost văzute până acum, au fost descoperite în deșsertul Nazca. Descoperirea a fost făcută de pilotul și cercetătorul Eduardo Herrán Gómez de la Torre, care zbura deasupra dealurilor Văii El Ingenio și Pampasul de Jumana., după o recentă furtună de nisip, care le-a adus la suprafață, în luna iulie.

Cea mai mare geoglifă care are aproximativ 60 metri lungime, pare a a avea forma unui șarpe, celelalte descriu o pasăre, ceva care seamănă cu o lamă și zig-zag-uri.

Cercetătorii cred că noile geoglife descoperite datează din perioadele dintre civilizațiile Paracas and Nazca.

Liniile care acoperă aproximativ 450 metri pătrați în deșertul din Peru constituie un mister. Astfel de desene mai există în Egipt, Malta, United States (Mississippi and California), Chile, Bolivia.

Există multe teorii referitoare la originea acestora, dar nimeni nu a aflat de către cine și cu ce scop au fost realizate. Unele versiuni spun că geoglifele sunt liniile de aterizarea ale OZN-urilor, alte teorii susțin că reprezintă un calendar celest, creat de străvechea civilizație Nazca și că erau folosite pentru ritualuri, confirmat de faptul că acestea ar fi fost realizate între 200 î.H - 600 dH.

CITEȘTE ȘI: INEXPLICABIL. S-a întâmplat în China: un OZN oprește traficul pe o autostradă și începe să tragă într-o mașină

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ