FABULOS! Ce conţine bagajul Elenei Udrea din arest

| 27 feb, 10:53

Elena Udrea s-a întors în urmă cu două zile în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Fostul ministru ştie exact care sunt condiţiile, pentru că a mai stat o săptămână închisă, şi şi-a făcut cu mare atenţie bagajul pentru următoarea perioadă pe care o va petrece în arest.

Conform actelor de organizare şi funcţionare a penitenciarelor, Elena Udrea, ca orice persoana lipsita de libertate, are voie in celula sa cu urmatoarele obiecte: 10 chiloti, doua pijamale, doua pulovere, 10 perechi de ciorapi, doua perechi de incaltaminte, o pereche de papuci, doua perechi de pantaloni, 5 bluze sau tricouri, patru prosoape, dar si lenjerie de pat proprie si alte obiecte de igiena, printre acestea si un lighean de plastic, potrivit wowbiz.ro

Citeşte şi: Elena Udrea, dusă cu duba la DNA. Audierile continuă în dosarul Gala Bute

In declaratia sa din fata Parlamentului, in urma cu cateva zile, in care se plangea de conditiile din arest, Elena Udrea a spus ca in celula este curent si daca te speli pe cap risti sa racesti. De data aceasta, blonda a putut sa se pregateasca si in bagajul sau se poate afla o caciula sau fes si doua basmale cu care sa-si acopere parul dupa ce se spala.

Pe langa mancarea adusa de acasa saptamanal, vinerea atunci cand are Elena Udrea dreptul la vizite, blonda poate sa-si cumpere diverse produse de la magazinul arestului. Suma disponibila saptamanal pentru cumparaturi este de maximum 480 de lei, pentru ca regulamentul prevede ca ea sa fie jumatate din salariul minim brut pe economie.

Citeşte şi: De ce a fost chemată Elena Udrea la DNA. Primele declaraţii ale avocatului

Elena Udrea a fost arestata preventiv in urma cu doua saptamani in dosarul "Microsoft", dar dupa o saptamana judecatorii au decis mutarea pedepsei in arest la domiciliu. De doua zile insa, Udrea se afla din nou in arest preventiv, de data aceasta intr-un alt dosar, cel cunoscut sub numele "Gala Bute".

Citeşte şi: Confruntări decisive: Personaj cheie din dosarul Gala Bute, audiat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 11:27
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ